Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Hoe werkt Kamagra

2 min gelezen

Een medicijn dat de technische aspecten van de mannelijke potentie een handje helpt, wat zijn daar de werkende bestanddelen van? In dit stukje proberen wij te verklaren hoe het kan dat u na het nemen van een pilletje Kamagra geen last meer hebt van enig technisch ongemak. Met behulp van deze uitleg kunt u een verantwoorde beslissing nemen m.b.t. de inname van deze medicatie.

Werkend bestanddeel Sildenafil

Sildenafil is het werkend bestanddeel van Kamagra. Dit is een medicijn dat werd ingedeeld in de categorie ‘fosfodiësterase-type 5-remmers’. Van in de bloedsomloop bewerkstelligt dit bestanddeel dat de productie van fosfodiësterase wordt vertraagd. Dit is echt een kerntaak, want deze katalysator schakelt bloedvatverwijders uit die ervoor zorgen dat de penis van de man in stijve toestand kan blijven. Kamagra stopt de werking van deze katalyserende stoffen, zodat het lid langer stijf kan blijven en het genot groter wordt.

logo (1)

Werking in het bloed

Naast het stoppen van de katalysator bewerkstelligt Sildenafil ook dat de aders die naar het mannelijk lid lopen, gaan verwijden. Zo ontstaat er een rusttoestand waardoor meer bloed het geslachtsorgaan kan bereiken. Hier vervullen de spiercellen vervolgens hun natuurlijke taak. Door de bloedaanvoer zullen ze groter worden. De Sildenafil die in Kamagra zit zorgt ervoor dat het bloed niet uit het lid kan druppen. Dit bewerkstelligt een langere duur van de stijfheid van het lid. Deze stijfheid zal alleen optreden na seksuele handelingen. De opgespannen toestand is een vereiste om tot een stijf lid te komen, zodat de man niet in verlegenheid gebracht wordt.

Kamagra als pil of als gelcapsule

Gewoonlijk wordt Kamagra in pilvorm met een slokje water in een keer ingeslikt. Na een halfuur of een uur is het werkend bestanddeel Sildenafil in de bloedbaan aangekomen. Dat is de reden waarom Kamagra op voorhand moet worden genomen. Behalve pillen om in te slikken bestaan er ook varianten die kunnen worden gekauwd. Er zijn ook oplostabletten en gelcapsules beschikbaar.

Bijlage bij het geneesmiddel lezen

Bij elk medicijn wordt aangeraden om voor de inname de bijlage te lezen. Met Kamagra is dit niet anders. Wilt op de hoogte zijn van gebeurlijke neveneffecten van Sildenafil, dan kunt u dit in dit document vinden. Gebruik dit medicijn niet samen met andere stimulerende middelen zoals poppers. Wanneer u hierover niet zeker bent, kunt u het best raad vragen aan uw behandelend geneesheer.