Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Horeca ondernemers kunnen hier het best hun horeca parasol kopen

2 min gelezen

Het artikel van vandaag zal gaan over de aanschaf van een horeca parasol. Zo kreeg ik laatst een reactie van een lezer met de vraag of ik eens tips wou geven over horeca terrassen. Vandaar dat ik eerst research heb gedaan. Ik ging dus op zoek naar een firma die het total plaatje kon leveren wat betreft de inrichting van een terras. Na enig speurwerk was ik uitgekomen op de site xterior-parasols.nl. Ik kan nu op voorhand al zeggen dat jullie horeca ondernemers hier veel aan gaan hebben. Zij leveren namelijk alles op gebied van terras voorzieningen. Natuurlijk weten jullie niet wat deze term allemaal inhoudt. Vandaar dat ik enkele categorieën opnoem, zoals horeca parasol, zonwering, windschermen, terrasverlichting en verwarming en zelf plantenbakken.

logo

Horeca bedrijven zullen hier voortaan gaan inkopen

Omdat zij alles leveren is het handig om hier één bestelling te plaatsen. Op deze wijze hoef je niet te wachten totdat jouw producten allemaal geleverd zijn. Want alles wordt immers in één keer verstuurd. Het maakt dan niet uit of je een horeca parasol met heater besteld. Alles wordt tegelijk bezorgd.

Vooral de parasols zijn hier mooi, op de site heb ik verschillende modellen gezien. Zo hebben zij ook de zogeheten vrijhangende parasol. Hiermee overdek je het terras en zit er geen paal in de weg. Zonwering op deze wijze is dus zeer functioneel. Wanneer de de zon weer weg is, kun je deze eenvoudig inklappen zodat je nog meer licht hebt. Ik hoop dan ook dat jullie na het lezen van dit artikel jullie voordeel hiermee doen.

Meer verhalen