Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Ik heb een fiets gekocht bij de Fietsenwebshop

2 min gelezen

Een aantal weken geleden had ik een ongeluk gehad. Ik klapte met mijn fiets tegen een auto aan en deze fiets is totaal los verklaard. Maar ikzelf vind het heerlijk om te fietsen. Zodoende ben ik onmiddellijk een kijkje gaan nemen op het internet, met de intentie een nieuwe fiets te kopen. In een mum van tijd kwam ik dan ook terecht bij de Fietsenwebshop,

Nu denkt u wat is de Fietsenwebshop? Nou dit een webshop waarin vele verschillende soorten fietsen aangeboden worden voor zeer lage prijzen. Ook bij een bestelling van dertig euro of meer wordt uw aankoop gratis bij u thuisbezorgd. Vandaar dat ik het uiteindelijk het besluit nam een fiets te bestellen via deze webshop!

 

Goede service

Voor de aankoop van mijn fiets nam ik contact op met de aanbieder fietsenwinkel huls. Ik wilde namelijk weten welke fiets ik het beste kon gaan aanschaffen.Na een goed gesprek werd mij gevraagd waar ik de fiets voor wilde gaan gebruiken. Deze vraag beantwoorden ik natuurlijk en van het een kwam het ander. Na het beantwoorden van een aantal vragen raadde deze fietsenwinkel mij een Batavus aan. Deze fiets is volgens hun een stevig model die tegen een stootje kan.

Ik volgde het advies op en nu zo’n twee maanden later kan ik u met trots vertellen, dat ik een betrouwbaar advies heb gekregen. De service is dan ook fantastisch van deze fietsenwinkel. Simpelweg omdat de fiets gratis werd thuisbezorgd, er was sprake van een snelle levering en ook heb ik een goed en betrouwbaar advies verkregen. Wilt u een fiets kopen? Bekijkt u dan de bovenstaande website!

Meer verhalen