Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Je sleutels makkelijker vinden

2 min gelezen
sleutelhanger met foto

Het komt iedereen wel eens een keer voor, je kan je sleutels niet vinden. Waarschijnlijk heb je ze ergens anders neergelegd dan normaal en daardoor zijn ze altijd lastig terug te vinden wanneer je ze nodig hebt. Buiten je sleutels kwijt raken komt het ook nog vaak voor dat je verschillende sleutels aan een bos hebt hangen. Welke was dan ook alweer voor de deur en welke voor de schuur? Het zijn kleine maar irritante situaties die je eigenlijk helemaal niet wilt hebben. Misschien heb je jouw sleutels al 10 jaar maar alsnog maak je vaak dezelfde fout met welke sleutel je voor welk slot gebruikt. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. 

sleutelhanger met foto

Sleutelhangers

Een sleutelbos zonder sleutelhanger kan ook eigenlijk niet. Het maakt je sleutelbos niet alleen maar makkelijker om te vinden maar ook nog eens wat gezelliger. In een grote tas zul je sneller je sleutelbos kunnen vinden als er wat aanhangt. Denk hierbij aan een sleutelhanger met foto, een fluffy bolletje of een mini portemonnee. Je kan dus ook gemakkelijk handige dingen aan je sleutelbos hangen. Zo zijn er zelfs mini schriften die je kan gebruiken. Let er natuurlijk wel op dat je sleutelhanger niet te zwaar of te lang is. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn voor op bijvoorbeeld de fiets en het is niet goed voor je slot. 

Welke sleutel is voor welk slot?

Je hebt natuurlijk niet voor niets een sleutelbos. Je kan er voor kiezen om elke sleutel afzonderlijk te gebruiken maar dat is zeker af te raden. Je zal hierdoor sneller een sleutel vergeten of kwijtraken. Wat je wel kan doen is bijvoorbeeld met een sticker, watervaste stift of nagellak je sleutel te markeren. Zo weet je dat de sleutel die rood heeft voor de voordeur is, de sleutel die blauw is voor de auto en de sleutel die groen is voor de fiets.