Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Kies voor een granieten aanrechtblad

2 min gelezen

Een blog over lifestyle, daar hoort natuurlijk ook het kokkerellen bij. Tegenwoordig vind je steeds meer en meer programma’s op de televisie die zich bezighouden met een lifestyle van het bakken en braden. Taarten worden gebakken, biologische moestuinen aangelegd, exquise gerechten gekookt – alles staat in het teken van een lifestyle van genieten van het eten en van de tijd nemen voor het bereiden ervan. Dit moment wilde ik aangrijpen je een granieten aanrechtblad aan te raden.

Transformatie in mijn keuken

Ik heb immers onlangs zelf een nieuw blad laten plaatsen hier in mijn keuken en ben in het bijzonder tevreden over dit materiaal. Het wordt al decennialang (zo niet langer) gebruikt als aanrechtblad en ik kan me van mijn ouderlijk huis ook nog herinneren dat wij een granieten keukenblad hadden. Geen wonder ook, want de steensoort is er uitermate geschikt voor.
Mijn granieten aanrechtblad heb ik van de firma Beter Graniet – en ik heb de mijne gewoon via het web besteld! Heel handig dus dat dat tegenwoordig gewoon kan, dat je enkel de maten en de gewenste uitsparingen hoeft door te geven en je ‘m vervolgens geheel op maat gemaakt geleverd en desgewenst geplaatst krijgt. Ik ben zeer te spreken over het gemak en tevens de precisie waarmee dit uitgevoerd is – en het resultaat mag er echt zijn. Daarom wilde ik het je aanraden over de eigen lifestyle van je keuken na te denken: is er nog iets wat je zelf zou willen veranderen? Het kan al schelen slechts enkele zaken te veranderen, zoals de fronten of grepen van de keukenkasten of het keukenblad – alleen dat al kan een transformatie betekenen!