Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Kliniek Veldhoven schaamlipcorrectie

2 min gelezen

Natuurlijk is het voor een vrouw erg vervelend wanneer zij niet normaal kan lopen d.m.v pijn aan haar schaamlippen. Mijn vriendin heeft een geruime tijd last gehad van dit probleem. Haar schaamlippen hingen net iets te ver naar buiten wat een extreme pijn veroorzaakte. Iedere dag liep mijn vriendin rond met mijn maar zij durfde geen schaamlipcorrectie te laten uitvoeren. Ik zelf moest haar dan ook gaan helpen want een schaamlipcorrectie was noodzakelijk. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een erkende kliniek met geweldige chirurgen in dienst. Vandaar dat ik in aanraking ben gekomen met kliniek Veldhoven.

Kliniek Veldhoven is een erkende kliniek binnen in onze regio. Iedereen spreekt zeer lovend over deze kliniek vandaar dat ik contact had opgenomen, met de vraag of een chirurg bij ons thuis kon langskomen. Enkele dagen later arriveerde de chirurg bij ons thuis. Hij is een goed gesprek gaan voeren waardoor mijn vriendin overtuigd is geraakt. Na het gesprek nam mijn vriendin eindelijk het besluit om een labiacorrectie te laten uitvoeren.

 

Een geweldige ingreep

De ingreep bij kliniek Veldhoven is uiteindelijk succesvol afgerond. Simpelweg omdat dezelfde week mijn vriendin haar schaamlippen zijn behandeld. Het overtollige huid is geheel pijnloos verwijderd en de pijn aan haar schaamlippen is eindelijk verdwenen.  Eindelijk gaat zij weer werken en eindelijk sport zij weer iedere dag.

Heeft u last van een vervelende pijn aan uw schaamlippen wat ten koste gaat van uw dagelijkse leven? dan raad ik het u aan om dit probleem te verhelpen door kliniek Veldhoven!