Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Move2ur is de personal trainer

2 min gelezen
Move2ur-logo

personal-trainingOp zoek naar een personal training die de allerbeste trainingen kan geven? Dan kan je het beste naar Move2ur. Move2ur is een van de beste personal trainer in de regio waarin Move2ur zich bevindt. Dit komt omdat Move2ur de allerbeste trainingen geeft die op het moment beschikbaar zijn. Hierdoor kan je altijd veel resultaat in een kleine tijd verwachten.

 

Alle diensten van Move2ur

Als personal trainer kan je verwachten dat er veel verschillende diensten worden verleend door Move2ur. Zo valt het mee hoeveel verschillende trainingen Move2ur geeft, maar zijn er wel wat verschillende trainingen die allemaal verschillende doelen hebben. Hier een opsomming van deze diensten:

  • Personal training,

Heel vanzelfsprekend. Trainingen geven door middel in de sportschool vele oefeningen te gaan doen onder begeleiding van een personal training van Move2ur.

  • Running therapie,

Een aparte training die veel wordt gebruikt om mensen psychologisch evenwicht te geven. Zo wordt dit door middel van hardlopen gedaan en kan je hier echt wat mee bereiken.

  • Digitaal coachen,

Dit is ook vanzelfsprekend. Dit is een lespakket die je kan kopen en hiermee train je voor een bepaald aantal maanden helemaal volgens een trainingsprogramma die je online bij Move2ur koopt. Dit is dan ook gespecialiseerd om thuis te kunnen volgen, waardoor jij niet je deur uit hoeft om lekker te sporten.

 

Goede prijs voor een goede dienst

Een personal trainer is in het algemeen wel wat duurder, omdat er op het moment veel vraag naar is. Daarom maken vele bedrijven hier gebruik van en vragen hoge kosten voor hun diensten als personal trainer. Toch heeft Move2ur zijn kosten laag gehouden, zodat iedereen kan genieten van een goede training.