Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Op zoek naar een mini camping Brabant?

1 min gelezen

Op zoek naar een mini camping Brabant? Dan ben je van harte welkom op camping de Gijzel is het gezellige Helvoirt. De camping ligt in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. Geniet hier van het mooie uitzicht over de Brabantse weilanden, bezoek een van de sfeervolle dorpjes, ga lekker winkelen in Tilburg of Den Bosch of maak een fietstocht door een van de natuurparken.

Dé camping voor gezinnen en senioren

Onze mini camping Brabant is dé camping voor gezinnen en senioren. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen in de speelweide of knuffelen met dieren in de dierweide. Er zijn zelfs twee ezeltjes waar kinderen onder begeleiding op mogen rijden. Dit is natuurlijk superleuk! Senioren ontsnappen hier aan de drukte op een staanplaats uit de buurt van de speelweide en in de natuur.

Je hond is welkom

Wil je graag je hond meenemen op vakantie? Ook dan is onze mini camping Brabant dé ideale locatie. Wij hebben aan de dieren gedacht en je hond is welkom bij ons. Ook als je een dagje weg wilt zonder hond is dat mogelijk. Wij passen graag op je trouwe viervoeter.

Verblijven op een mini camping Brabant?

Camping de Gijzel voldoet aan de hoogste eisen. Ons sanitair is schoon en de camping beschikt over een wasmachine, droger, strijkgelegenheid en een overkapte afwasplaats met warm en koud water. De staanplaatsen zijn lekker ruim en voorzien van stroom. Ook verblijven op een mini camping Brabant? Reserveer dan nu je standplaats op mini camping de Gijzel.