Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Pod vullingen

2 min gelezen

Alle verschillende soorten pod vullingen op een rijtje

Iedereen is ermee bekend. Roken is echt van vroeger en iedereen die het doet kan zeggen dat dit zeer verslavend is. Roken mag dan ook pas vanaf je 18de leeftijd. Ze zeggen dat je dan volwassen bent om dit soort beslissingen te maken. Vanaf je 18de leeftijd kun je ook in Nederland drinken en ander soort dingen doen. Mensen nemen niet meer hun verantwoordelijkheden. Mocht je het overwegen om van roken naar een gezonder alternatief te gaan dan kun je de e-sigaret met de pod vullingen gaan kopen. De pod vullingen die je allemaal verkrijgbaar hebt, kun je tegenwoordig gewoon kopen in een sigarettenzaak of benzinestation. Zoek op internet op waar je deze pod vullingen kunt vinden. Het zou jammer zijn als je wel je e-sigaret hebt gekocht, maar je komt niet echt ver zonder deze pod vullingen.

Welke soorten heb je allemaal?

Je hebt verschillende soorten pod vullingen verkrijgbaar in de winkel. Je kunt namelijk niet verwachten dat je elke smaak hebt, maar je hebt wel de belangrijkste en lekkerste smaken verkrijgbaar. Het fijne aan een e-sigaret is dat deze soort van niet verslavend horen te werken. Mocht je overwegen om over te stappen naar een e-sigaret, dan kun je dat vandaag nog doen. Het fijne aan een e-sigaret is dat je alleen een eenmalige investering hoeft te doen, tenzij dit ding natuurlijk kapot gaat. De pod vullingen moet je echter wel vaker halen. Deze dingen heb je nodig om te roken. Je moet deze vloeistoffen toevoegen aan je e-sigaret. Het grappige is dat je ook menthol, aardbei en chocolade kunt roken in plaats van de smaak van sigaretten.

Wees een inspiratie

Je kunt zo ook jouw omgeving overhalen om te stoppen met roken of over te stappen naar een gezonder alternatief. Mochten ze dit toch niet willen, dan heb je het tenminste geprobeerd.