Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Telefoon accu voor een goede prijs!

1 min gelezen

Ik heb een telefoon die al wat ouder isHet gevolg is dat mijn telefoon accu snel leeg is en dan vooral op momenten dat ik hem echt nodig heb. Ik was op zoek naar een  oplader die ik makkelijk mee kon nemen en waar minimaal een jaar garantie op zat. Na lang zoeken op verschillende websites, heb ik bij telefoonhoesjes-kopen.nl de oplossing gevonden, geen nieuwe oplader maar een nieuwe accu en ondertussen kan ik niet meer zonder. telefoonhoesjes-kopen.nl biedt de service, garantie en alles wat je nodig hebt voor je telefoon te is allemaal ook nog makkelijk om te bestellen!

 

Gebruik van de accu

Ik heb een 45 watt accu besteld die gaan extra lang mee. Mijn telefoon is na een paar uur helemaal opgeladen en klaar voor intensief gebruik. Ik heb hem tijdens een lange dag weg gebruikt, mijn telefoon accu was goed opgeladen en heeft het de hele dag volgehouden. Nadat hij opgeladen is werkt mijn telefoon dus nog vele uren perfect. Ideaal voor lange werkdagen of voor dagjes weg!

Mocht jij dus problemen hebben met je telefoon of heb je iets nodig kijk op de website!

De website van telefoonhoesjes-kopen.nl heeft alles wat je nodig hebt. Denk aan hoesjes oortjes opladers en nog veel meer. Als ik iets nodig heb bestel ik altijd via deze website aangezien ze zulke goede service bieden!

Meer verhalen