Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Telefoon scherm reparatie

2 min gelezen
Mobiel

Wat is er nou belangrijker dan een snelle telefoon scherm reparatie? Volgens mij niks. Zelf gaat mijn telefoon altijd kapot en ben ik altijd op zoek naar de goede plek om hem te laten maken.

Telefoon scherm reparatie

Waarom naar Fix Phone voor een telefoon scherm reparatie?

Bij Fix Phone krijg je een goede telefoon scherm reparatie, geen zorgen dat je telefoon trager wordt of dat je scherm vastloopt. Je kunt ontzettend snel een afspraak maken om je scherm te laten maken. Wanneer je dan in de winkel komt voor de afspraak maken ze je scherm terwijl je aan het wachten bent. Eindelijk dus een winkel die je geen drie weken laat wachten voor een niet al te best resultaat.

Bescherming van je telefoon

De telefoons van tegenwoordig gaan helaas ontzettend snel kapot. Ik kan het weten aangezien er bij mij zes telefoons doorheen zijn gegaan in de afgelopen twee jaar. Niet alleen moet je uitkijken wanneer je de telefoon in je tas doet, je kan hem bijna nergens vertrouwd neerleggen. Denk maar is na, hoe veel personen ken jij die nog nooit een gebroken scherm hebben gehad… precies bijna geen! Wees de held van je vrienden en beveel Fix Phone aan. Laat eerst je scherm maken en bescherm hem daarna meteen goed. Je kan hier kiezen uit veel verschillende accessoires om je telefoon te beschermen.

fixphone

Persoonlijke ervaring

Zoals ik eerder heb genoemd heb ik ontzettend veel telefoons gehad. Ik heb dus ook veel ervaring met verschillende winkels die telefoons laten maken. Ik heb meegemaakt dat een deel van mijn scherm het niet meer deed. Ik heb meegemaakt dat mijn scherm er niet goed op vast is gemaakt, enzovoort. Toen ik bij deze winkel kwam werd ik hartelijk verwelkomt. Mijn telefoon werd gemaakt terwijl ik aan het wachten was. Hij leek zo goed als nieuw en ik ging blij naar huis na mijn telefoon scherm reparatie.