Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Vandaag heb ik mijn e achter b examen.

2 min gelezen

Heeft u dat gevoel ookwel eens gehad dat uw zenuwen u door de keel gieren? Kriebels in de buik voelde? Je echt geen raad meer weten wat je moet doen? Nou zo een dag heb ik vandaag dus, moet vanmiddag voor mijn e achter b rijbewijs opgaan, oftewel ik heb een rij-examen. Ben nog nooit zo zenuwachtig als nu, terwijl ik al heel vaak examens heb gedaan. Nooit geen last van zenuwen heb gehad, snap dan ook niet waarom vandaag dan wel. Heb bijna 10 rijlessen gehad, altijd goed gereden. Ik heb dan ook niet echt een reden om vandaag zo zenuwachtig te zijn. Maar vanmiddag om 14.00 uur is het dan zover. Hoop wel dat ik mijn e achter b rijbewijs in één keer haal, deze heb ik nodig voor mijn werk. Zonder dit rijbewijs zijn er heel veel werkzaamheden die ik dan niet kan uitvoeren, misschien is de druk daarom zo hoog vandaag. Maar ja, kan niet beter dan mijn best doen. Het is altijd goed gegaan, dus waarom vandaag niet.  JG

Eindelijk is het dan zo ver.

Pfff eindelijk, na de hele morgen te lopen ijsberen stap ik nu in de auto voor het examen. Meteen valt er een enorm last van mijn schouders af. Mijn intructeur wenste me nog succes. Gaan voor die banaan!!Her examen waar ik de hele tijd zo tegenop heb gezien was in een mum van tijd voorbij. Ook vandaag heb ik geweldig goed gereden. Alle verrichtingen zonder problemen gedaan. Ben dus met vlag en wimpel geslaagd! JG