Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Verse pasta’s vind je hier!

2 min gelezen

Eten is iets dat ik persoonlijk erg belangrijk vindt. Ik varieer dan ook vaak met eten en pasta is iets dat ik erg lekker vindt. Ik ga het vandaag over verse pasta’s hebben omdat ik hier een goede aanbieder voor heb. New York Pizza biedt namelijk niet alleen pizza’s aan, ze bieden namelijk ook pasta’s aan. Dit zijn niet zomaar pasta’s, dit zijn pasta’s van zeer hoge kwaliteit.

De eerste keer dat ik deze pizza at was dankzij een goede vriend van mij. Deze vriend vertelde me dat je heerlijke pasta kunt bestellen bij New York Pizza. In eerste instantie geloofde ik dit niet omdat ik dacht dat dit bedrijf alleen goede pizza’s aanbiedt omdat dit hun specialiteit is. Ik had hier natuurlijk al wel eerder pizza besteld en daar was ik erg tevreden over. Mijn vriend overtuigde mij er vervolgens van dat we hier pasta moesten bestellen en dat hebben we uiteindelijk ook gedaan.

Voor heerlijke pasta moet je toch echt hier zijn!

We bestelde en voordat we het wisten kwam ons eten al thuis. De bezorger was erg vriendelijk en we konden gelukkig pinnen. Contant betalen was echter ook mogelijk en dit laat zien dat ze erg flexibel zijn. De pasta smaakte erg goed en uiteindelijk was het dus een goede keuze. Mijn vriend had namelijk gewoon gelijk. De pasta die hier aangeboden wordt is gewoon van top kwaliteit, dit geldt overigens ook voor de pizza’s en de broodjes. Voor verse pasta’s moet je echt hier zijn!

Meer verhalen