Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Voor de grootste assortiment ga je naar EA-sigaret.nl!

1 min gelezen

Voor de grootste en beste assortiment E sigaret ga je naar EA-sigaret.nl! Ons bedrijf is ervaren in het verkopen van een groot assortiment E-sigaret. Wij hebben een mooi en groot assortiment tot onze beschikking en doen er alles om onze klanten tevreden te stellen met onze E sigaret. Een E sigaret is een makkelijk en moderne van roken. Het is in een groot opzicht veel goedkoper dan E sigaret. Ons assortiment is verdeeld in design, model, kleur en prijs. Er is voor ieder klant wel wat te vinden in ons assortiment.

Het is ons keer op keer gelukt om onze klanten tevreden te stellen om onze mooi assortiment E sigaret. Bij ons is er altijd ruime keuze voor de klant!

Wat is een E sigaret eigenlijk?

Een elektrische sigaret bestaat uit een batterij en een navulreservoir waarin vloeistof verdampt wordt. Het is een moderne manier van roken en is onlangs populair geworden onder de rokers. De vloeistof kan worden vervangen door verschillenden smaken, zoals meloen, aardbei of vanile.Het hebben van E sigaret is makkelijk om mee te nemen en is toegestaan in bijvoorbeeld de horeca. Bij ons assortiment kun je terecht voor verschillenden smaken voor uw E-sigaretten!

 

Zijn E-sigaretten gezond?

Wij krijgen vaak de vraag of het roken van E-sigaretten gezond is. De e-sigaret bevat geen tabak en is niet kankerverwekkend maar valt toch onder de tabakswet. Voor meer informatie over de roken van E-sigaretten kunt u terecht op onze website.