Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Voor de kunstwerken van René Lalique ga je naar gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique!

1 min gelezen

Voor kunstliefhebbers die geïnteresseerd zijn in het bewonderen van de kunstwerken van René Lalique ga je naar het gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique. Het gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique is een museum waar de kunstwerken van René Lalique worden tentoongesteld en waar gasten kunnen genieten van een unieke tentoonstelling.

Wie was René Lalique?

René Lalique leefde tussen 1860 en 1945 en heeft Frankrijk goed vertegenwoordigd met zijn kunstwerken. Lalique is internationaal doorgebroken, doordat zijn juwelen en glazen objecten erg gewild waren door veel mensen. Een deel van zijn kunsten zijn te bekijken in Musee Lalique, wat heel erg interessant is.

De details van dichterbij bekijken?

Ben je erg benieuwd naar de details van de werken van René Lalique? Dan ben je bij gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique op het juiste adres. Hier kun je namelijk met een loep de werken bekijken van René Lalique.

Ook hangen er in het museum allemaal schermen en dat wil zeggen dat je op de schermen ook kan inzoomen om de details van de werken te bekijken van René Lalique.

 

 

Onze arrangementen

Naast het bezoeken van Gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique, kunnen onze gasten ook genieten van onze arrangementen die beschikbaar zijn. Onze gasten kunnen genieten van een prosecco arrangement en een een lezing van onze gids. Voor meer informatie over onze arrangementen kun je onze website bezoeken.