Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Yoga Nijmegen, lekker ontspannend

2 min gelezen

Moet zeggen dat sinds ik lessen volg bij Yoga Nijmegen, ik me een stuk beter in mijn vel zit. Normaal ben ik altijd een druk baasje, en zodra ik thuis kom moet ik het op een of andere manier af reageren, helaas is mijn vrouw dan meestal het doelwit. Maar sinds ik per toeval een les heb gevolgd bij Yoga Nijmegen weet ik me lekker te ontspannen, zo kan mijn vrouw zich dan ook ontspannen. Vorige week was ik zo druk met mijn werk bezig geweest dat ik op een gegeven moment een zeer onregelmatige ademhaling kreeg, leek wel dat ik erbij neer zal vallen. Gelukkig heb ik dit zelf kunnen oplossen door de oefeningen die ik op de yoga heb geleerd, en binnen een paar minuten had ik alles onder controle. Natuurlijk ben ik wel erg geschrokken van deze actie, maar had ik geen yoga gehad was dit zeker heel anders afgelopen. Natuurlijk zie ik dit ook als een soort waarschuwing voor mijn lichaam en heb dan ook een stapje terug gedaan op mijn werk, wat vandaag niet af komt, komt morgen wel af.  logo

Ook mijn dochter heeft er baat bij

Laatst kwam mijn dochter helemaal overstuur thuis, een paar kinderen hadden haar op school uitgelachen toen van haar stoel afgevallen was. Ze was zo erg overstuur dat het pas een uur later lukte om haar te kalmeren. Ook mede dankzij wat yoga oefeningen. Hierdoor kwamen we op het idee om ook mijn dochter naar yoga te doen, hier is speciale kinderyoga voor. yoga-alliance-keurmerk