Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Aluminium deurluifel

2 min gelezen
Aluminium deurluifel

Voor een aluminium deurluifel slaag je gegarandeerd op Luifel.com. Je hebt hier namelijk een enorme keuze, bijvoorbeeld in rechte of gebogen luifels. Ook kun je kiezen uit luifels met glas en led verlichting. Zo geef jij je woning een fraaie uitstraling en het is natuurlijk ook nog eens praktisch want je staat altijd beschermd tegen de regen.

Aluminium deurluifelEen aluminium deurluifel is erg praktisch

Ik heb zelf mijn aluminium deurluifel ook bij deze webshop gekocht. Het leek mij namelijk een mooi idee om de woning op te leuken. Onze buren hebben ook een soortgelijke luifel dus daardoor creëren we ook wat meer eenheid in de straat. Daarnaast vind ik een luifel ook gewoon prettig. Ik sta namelijk regelmatig met mijn handen vol boodschappentassen en als het dan regent word ik zeiknat. Nu kan ik gewoon rustig en op mijn gemak mijn sleutels zoeken en de deur open zetten zonder dat meteen alle nattigheid binnen komt.

Het online bestellen van de aluminium deurluifel ging mij erg gemakkelijk af. Al snel had ik een mooie rechte luifel gevonden met de juiste afmetingen. Deze luifel heeft aluminium profielen en een helder gelaagd glas. Om langer te profiteren van de kwaliteit is het aluminium voorzien van een poedercoating. De kleur hiervan bepaal je helemaal zelf, je hebt namelijk de keuze uit alle RAL kleuren. Toen ik mijn deurluifel eenmaal had samengesteld kon ik eenvoudig afrekenen met iDeal en was het een kwestie van wachten.

Aluminium deurluifelMaatwerk

Omdat de aluminium deurluifels echt maatwerk zijn, duurt het natuurlijk wat langer voordat ze klaar zijn. Toch viel de levertijd me enorm mee. Na ongeveer een maand werd mijn bestelling bezorgd. Alles werd keurig bezorgd en was nog helemaal intact. Ook het montagemateriaal was hierbij inbegrepen dus ik kon direct aan de slag. Ik kan zeker aanraden om hier ook jouw luifel te bestellen want de service is erg goed.