Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Culinair arrangement met mooi hotel

2 min gelezen
culinair arrangement hotel

Leuker dan gedachtculinair arrangement hotel

Dit was de eerste keer dat ik van een culinair arrangement hotel gebruik heb gemaakt en ik moet zeggen dat het me heel goed is bevallen. Ik heb het cadeau gekregen in mijn kerstpakket en vond het zonde om niet te doen. Het was bij toeval dat ik tegenkwam toen ik aan het opruimen was en toen zag ik dat de bon bijna verlopen was. Direct heb ik contact opgenomen met het hotel om te vragen of ze op korte termijn nog plek hadden. Gelukkig was dat het geval en kwamen wij een week later aan bij de receptie. Daar werden wij vriendelijk ontvangen en naar onze kamer gebracht. Het zag er heel erg mooi uit en ik keek erg uit naar het eten. Het eten was allemaal heel erg lekker en naderhand zat ik ook echt vol. We hadden geloof ik wel 5 gangen. Ik houd het meeste van toetjes, dus daar keek ik echt naar uit. Het toetje was heerlijk met chocola, echt het beste wat ik ooit gegeten heb.

culinair arrangement hotelCadeau voor iemand

Omdat wij zelf zo van het culinaire arrangement in het hotel hebben genoten, hebben we besloten om het aan iemand te geven die binnenkort gaat trouwen. Ze kunnen de bon hiervoor het hele volgende jaar inleveren en daardoor hebben ze echt de vrijheid om het te doen wanneer het ze uitkomt. Ik zou dit echt aanraden om lekker met je geliefde te doen, maar ook net zoals wij doen aan iemand cadeau geven. Er zijn verschillende mogelijkheden, voor de informatie daarover moet je even op de website kijken!