Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

De ideale kalenderklok om de dagen bij te houden vind je bij Worldwide Vision!

1 min gelezen

Heeft u ook zo’n moeite met het bijhouden van de dagen? Met de kalenderklok heeft u daar geen problemen mee en hoeft u maar een tel op de kalender klok te kijken en u weet de dag al.

Wat is het nut van zo’n klok?

Een kalenderklok geeft automatisch de dag, tijd en datum aan. De klok is wel meer geschikt voor mensen met alzheimer, dementie of slechtzienden. Door de klok kunt u binnen een oogopslag kijken hoe laat het is en welke dag het is.

Wat zijn de voordelen van een kalenderklok?

Met een kalenderklok kunt u kiezen uit grote tijdsweergave of kleinere datumweergaven. Voor de mensen die dement zijn of alzheimer hebben, weten vaak niet hoe laat het is en vergeten elke keer welke dag het is. Doordat ze steeds dingen vergeten, vergeten ze ook de tijd. Met een kalenderklok kunnen ze gemakkelijk naar de datum, tijd en dag kijken zonder dat ze het weer vergeten.

Het assortiment

Niet alleen verkoopt Worldwide Vision klokken en uurwerken. Ze verkopen ook verschillende soorten hulpmiddelen voor mensen met een auditieve, visuele en leesbeperking. Vervolgens is het assortiment ook heel erg breed. U vindt ondere andere ook dagelijkse hulpmiddelen voor uw levensbehoeften.

Contact

Heeft u vragen of andere zaken die u kwijt wilt, dan kunt u gerust contact opnemen met Worldwide Vision. Zij helpen u graag verder en zullen u verder van dienst zijn. Ook helpen ze u met het vinden van de juiste producten.