Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Een aanrader: hip geboortekaartje laten maken

1 min gelezen

Het onderwerp van vandaag is hip geboortekaartje. Mijn vriendin is afgelopen maand bevallen. Voor de bevalling heb ik een hele hoop moeten regelen van de kinderkamer tot de geboortekaartjes alles heb ik geregeld, want mijn vriendin moest zich focussen op de zwangerschap. Al een half jaar geleden hadden mijn vriendin en ik een ontwerp van een hip geboortekaartje samengesteld. Dit ontwerp wilden wij dan ook laten omtoveren tot een geboortekaartje. Zodoende ben ik een kijkje op het internet gaan nemen, met de intentie een bedrijf te vinden, die dit ontwerp voor mij kon gaan omtoveren tot een geboortekaartje. Na een tijdje gezocht te hebben op het internet kwam ik terecht op de website Kissgeboortekaartjes. Via deze website kon ik mijn ontwerp laten omtoveren tot het eindproduct het (geboortekaartje). Natuurlijk heb ik dan ook gebruik gemaakt van deze optie en ik ben in zee gegaan met Kissgeboortekaartjes!

 

Een top eindresultaat!

Mijn opgestuurd ontwerp werd enkele dagen dan ook al aan huis afgeleverd. Het ontwerp was omgetoverd tot geboortekaartje. Tot mijn verbazing was het geboortekaartje mooier geworden dan ik had verwacht. We verkregen een geboorte kaartje van top kwaliteit en dat voor een redelijk lage prijs. Mijn vriendin en ik zijn dan ook blij over dit top eindresultaat. Kissgeboortekaartjes heeft ons goed geholpen en een top service verleend!