Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Gehoortoestel kopen

2 min gelezen
Phonak

Moeite met een gesprek goed volgen in het openbaar? Probeer een van de vele gehoortoestellen Phonak. Phonak levert en produceert goede kwaliteit stijlvolle hoortoestellen. Alle leeftijden krijgen hulp met horen met de hoortoestellen van Phonak. Meerdere draadloze accessoires zijn ook beschikbaar voor speciale gelegenheden zoals: de Phonak Partnermic voor 1-op-1 gesprekken, de Phonak TV Connector voor het streamen van TV en muziek, de Phonak RemoteControl voor gemakkelijke besturing van je gehoorapparaat, en nog vele andere.

Hoortoestel

Lyric gehoorapparaat

Een onzichtbaar hoorapparaat, klinkt te mooi om waar te zijn toch? Nu is het werkelijkheid; met de Lyric gehoorapparaten kun je helder, natuurlijk geluid weer goed horen zonder dat iemand door heeft dat je een hoorapparaat nodig hebt. Ik hoor je al vragen: en batterijen verwisselen dat, Is dat nodig? Het antwoord is simpel: nee! Zodra het apparaat op zijn plek zit, voel je er niks meer van en hoeft er niks meer mee te gebeuren. Omdat het apparaat zo klein, compact en handig is, kan het zelfs voorkomen dat je vergeet dat je de apparaatjes überhaupt in hebt en dat is juist de bedoeling. Verwachtingen van Lyric zijn: tot in de kleinste details alles horen, volume aanpassen naar je eigen voorkeur, geluiden opnieuw ontdekken, 2 tot 3 maanden zorgeloos horen zonder enige problemen.

App hoortoestel

Online gehoortest

Phonak biedt een gratis online hoortest om te kijken of je naar een professional moet gaan of of je gewoon goed  hoort. Deze online zelftest moet je uitvoeren met oordopjes of een hoofdtelefoon en een rustige omgeving. Vervolgens moet je je volume op 50% zetten, er zit zelfs een kleine handleiding bij over hoe je dat moet doen, voor het geval je niet weet hoe dat zou moeten. Daarna kreeg je verschillende geluiden, lage en hoge, en moest je aangeven wanneer je het geluid kon horen. En dat de uitslag; een kleine test om je gehoor te testen