Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Hoe vier je Halloween in Nederland?

1 min gelezen

 

Halloween is een feest dat vooral in andere landen veel gevierd wordt, maar ook in Nederland wordt er steeds meer aandacht besteed aan het feest. Sommige scholen organiseren zelfs feestjes voor deze feestdag. Jij kunt dus niet uitblijven. Koop een leuk kostuum voor Halloween en laat je inspireren in dit artikel.

Ga langs de huizen in een eng kostuum

Een traditie die bij Halloween hoort is het langs de deuren gaan om snoep op te halen. Ook in Nederland komt dit steeds vaker voor. Ga op zoek naar een goedkoop en leuk Halloweenkostuum op partyOutfit4You en neem je kinderen gezellig mee op pad om snoep te halen.

Halloweenfeesten door het land heen

Door het hele land heen worden met Halloween feesten georganiseerd. Zoals al gezegd organiseren sommige scholen feesten, maar ook in pretparken kun je terecht. Omdat Halloween meestal net niet in de herfstvakantie valt kun je zelfs in de weken ernaartoe genieten van speciale Halloweenavonden. Trek je Halloweenkostuum aan en ga op pad.

 

Versier je huis

Je kunt niet alleen kostuums kopen voor Halloween. Ook accessoires en versieringen zijn goedkoop verkrijgbaar op verschillende plekken. Je kunt bijvoorbeeld slingers ophangen of spinnenwebben van touw. Daarnaast kun je er ook eens over nadenken om een pompoen uit te snijden en deze met een kaars erin voor je te zetten. Je kunt dan ver voor de kerst genieten van een versierd huis.

 

Meer verhalen