Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Hoogwaardig kwaliteit van modelbouw Revell gezocht!

1 min gelezen

Je had het misschien niet verwacht van mij, ik ben een grote fan van modelbouw Revell! Hoogwaardig kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen wat het ook voor mij aangenaam maakt om er een aan te schaffen. Al een geruime tijd ben ik een grote fan van het bouwen van een trein en probeer er met enige regelmaat eraan te werken. Nu ik weet dat mijn eerste project op het einde begint te lopen ben ik een manier aan het zoeken waardoor ik door kan stromen in een nieuwe project. Ik heb al wel eens gehoord van de Revell maar kon het niet goed plaatsen waar ik dit kon krijgen.

Er was maar 1 winkel hier geschikt voor.

Bij mijn zoektocht op het internet naar modelbouw Revell ben ik terecht gekomen op de website van post-trein.nl. Hun assortiment in Revell treinen is groot genoeg voor mij waardoor ik er zeer zeker een kijkje ga nemen. Uiteraard heb je  diverse bedrijven die het aanbieden voor een lage prijs echter wilde ik er wel voor zorgen dat ik de juiste producten kopen kan zonder problemen. Bij hun merkte ik in ieder geval wel dat er goed wordt gekeken naar wat je precies wilt doen. Mijn gedachten waren dan ook echt dat ik met regelmatig mijn treinen bouwen kan en ze ter decoratie te plaatsen.