Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Op Snurkpagina.nl kon ik de erkenning en de oplossing vinden

1 min gelezen

Op Snurkpagina.nl heb ik eigenlijk de bevestiging wel gekregen dat ik last heb van de slaapstoornis, apneu. Ik heb hier eigenlijk al een aantal jaar last van maar ik heb nooit echt uitgezocht wat ik er allemaal aan kon doen. Omdat ik een erg leuke baan heb die er nu echt onder begint te lijden. Is mijn apneu echt een serieus probleem geworden. Het mag niet de bedoeling zijn dat ik steken laat vallen die niet hoeven omdat ik een hele slechte nachtrust heb gehad. Buiten dat feit is het hebben van een slaapstoornis ook slecht voor je gezondheid door de verkeerde ademhaling en ook door het aantal keer stoppen met ademhalen. 

 

De bezoeker van mijn blog hoop ik hiermee te kunnen helpen

Dankzij Snurkpagina.nl heb ik de MRA ontdekt. Dit bitje dat ik in de nacht draag, zorgt ervoor dat door het naar voren duwen van mijn onderkaak, mijn luchtpijp vrij komt en ik niet meer snurk en een goede nachtrust beleef. De eerste tijd was ik extreem moe omdat ik letterlijk moest bijkomen van al dat slaapgebrek wat ik had. En nu? u voel ik mij beter, en sterker dan ooit en kan ik weer goed functioneren op mijn werk. Omdat ik er achter ben dat er meer mensen zijn met apneu dan ik dacht, heb ik besloten om deze tip te delen met de bezoeker van mijn blog.