Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Personal trainer Kampen

2 min gelezen
logo-Twisted-Supplements

Champions-ProteinTwisted PT is een bedrijf opgericht door een personal trainer die als doel had om mensen te helpen bij het zorgen voor hun droomlichaam. Ze doen dit nu al meerdere jaren en zijn heel trots op wat ze in deze jaren hebben neergezet. Hij heeft nu een team opgebouwd wat bestaat uit 4 man die met een goede opleiding en veel ervaring samen het gezicht van Twisted PT vormen. Naast dat ze personal training geven hebben ze ook een aantal projecten in het verleden verzorgd voor kinderen en mensen met een beperking. Hieraan kan je ook weer zien waar ze voor staan namelijk iedereen verdient het om lekker te kunnen sporten. Dus voor de beste personal trainer Kampen ga je naar Twisted PT.

Website

De website van Twisted PT ziet er goed uit. Je kan eenvoudig lezen wat er allemaal mogelijk is. Verder kan je kennismaken met de trainers van Twisted PT. Ze hebben naast de website ook social media waar je een kijkje op kan nemen. Ze hebben Instagram en Facebook waar ze mooie foto’s en filmpjes op zetten die te maken hebben met hun bedrijf. Naast de social media kun je zien welke pakketten je kan kiezen als klant. Ze hebben 3 verschillende met alle 3 een andere prijs en opties.

De sportschool

De sportschool waar ze in trainen is heel modern en heeft alles wat je nodig hebt. Ze zijn heel trots op deze ruime en overzichtelijke sportschool. Om contact op te nemen met de mensen van Twisted PT kan je naar de website gaan of telefonisch contact opnemen.

Meer verhalen