Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Rimpels laten verwijderen met behulp van een specialist

2 min gelezen

Naarmate je ouder wordt, kunnen er rimpels ontstaan. Veel mensen willen zich er niet aan toegeven maar na een langere tijd moet je het toch onder ogen zien. Als je de rimpels niet mooi vindt, kan je er voor kiezen om de rimpels te verwijderen. Rimpels verwijderen gaat niet makkelijk met een crème. Dit hoeft gelukkig niet operationeel gedaan te worden. Zo kun je ervoor kiezen om de rimpels op te laten vullen met botox. Als je dit doet, zullen de rimpels verdwijnen en heb je er weer een egale huid. Dit is voor veel mensen een droom en daarom doen veel mensen het ook.

Rimpels opvullen met botox

Je kan er voor kiezen om de rimpels op te laten vullen met behulp van botox. Botox zorgt ervoor dat je weer een egale huid krijgt en dus geen rimpels meer hebt. Mensen die wat ouder worden, vinden dit dan ook fijn. Een botox behandeling doet geen pijn. Enkel voel je een paar lichte prikjes maar meer is het ook niet. Na de behandeling kunnen de plekken waar de botox in is gespoten pijn gaan doen of op gaan zwellen. Ook kan het voorkomen dat je lichte blauwe plekken ziet. Je hoeft niet bang te zijn want je ziet het zo minimaal dat je gewoon je gezicht aan andere mensen kunt tonen.

rimpels verwijderen

Weer een egale huid

Doordat je de rimpels laat behandelen door een specialist, ziet je huid er weer jong en egaal uit. Je zult geen rimpels meer hebben en je kunt weer normaal over straat. De behandeling kun je bij veel plekken uit laten voeren. Zo kun je de behandeling uitvoeren bij je boven of onderlip of je voorhoofd. Hierdoor kun je op meerdere plekken je rimpels weg laten halen.

Meer verhalen