Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Sauna cadeaubon voor mijn ouders!

2 min gelezen
sauna cadeaubon

Jubileumsauna cadeaubon

Ik heb laatst een sauna cadeaubon aan mijn ouders gegeven voor hun 25 jarige huwelijk. Ze vierden het niet, maar ik vond het toch leuk om ze te verrassen met iets leuks om samen te doen. We wonen zelf in Arnhem, maar in Nijmegen zit De Thermen. Dit is een wellness die vanaf ons huis maar 20 minuutjes rijden is. Ze zouden zelfs nog met het openbaar vervoer kunnen gaan als ze dit willen, want er zit een bushalte voor de deur. Daarbij heb ik ze ook nog geld gegeven om hierna lekker uiteten te gaan met z’n 2en. Nu weet ik dat je daar ook kunt dineren, maar het is ook wel leuk als ze zich kunnen optutten en dan nog een fijne avond eraan te plakken.

sauna cadeaubon Gemakkelijk via internet

Ik kocht de sauna cadeaubon heel gemakkelijk vanuit huis. Je kunt hem namelijk gewoon op hun website kopen en dan wordt hij thuisbezorgd. Hiervoor hoef je alleen maar het bedrag te kiezen, jouw gegevens in te vullen en dan af te rekenen. Betalen doe je gemakkelijk via iDeal en is daarom ook zo gepiept. De pas die ze hebben gekregen werkt eigenlijk hetzelfde als een pinpas. Aan het einde van hun bezoek kunnen ze hier gemakkelijk mee afrekenen, dus geen gedoe met papieren of dergelijke. Zelf vond ik dit het perfecte kado en ze zijn er ook erg blij mee. Mocht jij iemand hier ook mee willen verrassen, kijk dan zeker even op de webshop voor meer informatie of om direct te bestellen!