Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Tip: Biljarten Tilburg

1 min gelezen

Afgelopen zaterdagavond ben ik samen met vrienden naar een biljartavond geweest in Café Bet Kolen. Zelf hou ik eigenlijk helemaal niet zo heel erg van biljarten, omdat ik er ook niet zo goed in ben, maar mijn vrienden wouden er graag heen. Nadat ze mij hadden overgehaald, zijn wij er heen gegaan. Het blijkt een super gezellig bruin café te zijn, net buiten het centrum van Tilburg. Biljarten Tilburg: bij café Bet Kolen moet je zijn.

 

Meer dan alleen biljarten

Ik heb echt een hele gezellige avond gehad terwijl ik niet eens zo erg van biljarten hou. Dit komt omdat ik deze avond hier rustig heb kunnen oefenen, zonder dat allerlei mensen mij raar aan zaten te kijken. Dit café is nog eens iets anders dan de drukke cafés midden in de stad. Daarnaast hangt er een hele gezellige en relaxte sfeer in het café. Ook het personeel is erg vriendelijk en serveren ze heerlijke hapjes. Hoe later het werd, hoe gezelliger. Naast meerdere biljarttafels hebben ze ook professionele dartbanen. Hier hebben wij geen gebruik van gemaakt, wij hebben de hele avond gebiljart onder het genot van een drankje en een hapje. Ik kan je zeggen: de bitterballen zijn echt super lekker. Het café is op vrijdag- en zaterdagavond geopend tot 03:00 en wij zijn tot het einde gebleven. Wij gaan hier zeker nog eens heen. Zie ik jou de volgende keer bij Biljarten in Tilburg? Ze hebben trouwens ook een grootte feestzaal die je kan afhuren, ideaal voor feestjes.