Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Vereeuwig je bruiloft vanuit de lucht met luchtfotografie

2 min gelezen
Drone

Met professionele luchtfotografie leg je de mooiste beelden vast tijdens je bruiloft! Door foto’s vanuit de lucht te nemen, krijgen deze beelden een hele andere dimensie dan foto’s die op de grond gemaakt worden. Zo heb je na de bruiloft een compleet plaatje van deze onvergetelijke dag. Een bruiloft is slechts een voorbeeld van een evenement, waarbij foto’s vanuit de lucht gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld ook aan een groot festival wat je organiseert, een familiefeest met de hele familie, enzovoorts. Er zijn verschillende organisaties die je kunnen helpen bij het maken van deze beelden. Op deze pagina lees je hier meer over.

LuchtfotografieLuchtfotografie met een professionele drone

Om foto’s vanuit de lucht te kunnen maken, wordt vaak gekozen voor het gebruik van een drone. Het nemen van foto’s met een drone is relatief eenvoudig voor fotografen, die hier ervaring mee hebben. Zij hoeven weinig spullen mee te nemen, om prachtige foto’s vanuit de lucht te kunnen nemen! In tegenstelling tot bijvoorbeeld een filmploeg, die met een camera op een standaard beelden vanuit de lucht schiet. Het maakt dat luchtfotografie met een drone niet alleen makkelijker is, maar vaak ook goedkoper. Zelf een drone besturen om foto’s te maken blijkt vaak een grotere uitdaging te zijn.

Fotografie


Professionele apparatuur en een dronepiloot 

Zoals reeds beschreven werd, is het bijzonder lastig om zelf foto’s vanuit de lucht te nemen. Niet alleen hebben veel mensen geen beschikking over een kwalitatief goede drone. Het blijkt dat het een hele uitdaging te zijn om een drone te besturen. In het bijzonder wanneer het buiten waait! Fotografen beschikken over een kwalitatief goede drone, die gecombineerd kan worden met verschillende camera’s. Vaak wordt de camera aan de onderzijde van de drone gemonteerd. Er zijn ook drones, waarin de camera geïntegreerd zit. Een voorbeeld van een organisatie die deze foto’s vanuit de lucht voor je kan maken, is Dronepoint Nederland.

Meer verhalen