Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Bij fysiotherapie Veenendaal helpen ze je graag met je blessure

2 min gelezen

Fysiotherapie Veenendaal verhelpt jouw klachten. Fysiotherapie Veenendaal heeft veel verschillende behandelingen om mee te gaan werken. Tijdens je eerste afspraak wordt er besproken waar je precies last van hebt en wat er in het vervolg gaat gebeuren tijdens de behandelingen. Je krijgt dan ook je eigen specialist waar je elke afspraak weer mee mag gaan werken en die jou helpt met je klachten. Tijdens de behandelingen wordt er veel aandacht gegeven aan jouw klachten. Het gaat vooral om klachten aan spieren, gewrichten, banden en zenuwen.

Sporten

Persoonlijke ervaring bij fysiotherapie in Veenendaal

Zelf heb ik ook lange tijd klachten gehad aan mijn rug. Ik zou dan ooit een verkeerde beweging hebben gemaakt en dit is dan ook nooit weg gegaan. Het ging er hobbelig in het opzicht van de klachten. De ene keer had ik er veel meer last van dan de andere keer. Na een tijdje heeft een goede kennis van mij de oplossing geboden om is een kijkje te gaan nemen bij fysiotherapie Veenendaal uit te gaan proberen. Er werd mij gezegd dat zij “magische handen” hadden. Ik heb eerst is rond gekeken op de website waar ik veel informatie kon vinden over alle behandelingen. Al wist ik niet goed wat voor behandeling ik nodig had. Ik heb dan ook even opgebeld voor meer informatie en toen heb ik besloten om ook een afspraak te maken. Tijdens de afspraak had ik een gesprek met de fysiotherapeut werd er vooral gepraat over de klachten en hoe het is gebeurd. Ook over wat er tijdens volgende afspraken zou gaan gebeuren. Ik was erg tevreden, want na afloop hebben ze mij van het probleem afgeholpen en voel ik me weer als een vis in het water.

Oefeningen

Meer informatie

Voor meer informatie kan je ook altijd een kijkje nemen op de website daar staat dan ook alles over elke behandeling. Via de website zou je ook een afspraak kunnen maken, maar dit kan je ook telefonisch doen.

Meer verhalen