Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Schaamlipcorrectie bij kliniek Veldhoven

2 min gelezen

Het klinkt misschien heel raar maar als uw schaamlippen niet goed op elkaar aansluiten of dat de binnenste schaamlippen groter zijn dan de buitenste. De buitenste schaamlippen zijn een stuk minder gevoelig maar dan liggen de binnstenste lippen niet meer beschermd hier tussen. Zo kan dit u verhinderen in het dagelijks leven aangezien dit een hoop pijn en irritatie met zich mee brengt. Verder kan het vervelend zijn bij verschillende sporten zoals paardrijden of hardlopen, aangezien het kan gaan schuren tussen uw benen. Aan de andere kant is  het natuurlijk ook niet fijn bij het vrijen of bij de seks. Dit kan ook irritaties bij uw partner gaan opwekken wat geen leuke gevolgen kan hebben. Daarom kunt u een schaamlipcorrectie laten doen bij kliniek Veldhoven die ervoor kan zorgen dat u deze bijwerkingen niet meer heeft en u uw normale leven weer kunt oppakken.

 

Ervaringen

Omdat mijn vrouw hier last van had, zijn wij gaan zoeken naar een kliniek die er goed uit zag en die dit natuurlijk kon verhelpen. Zodoende zijn wij terecht gekomen bij Veldhoven en heeft deze dokter mijn vrouw geweldig geholpen. Daar komt bij dat mijn vrouw zich bij deze dokter wel op haar gemak voelde, dit heeft een vrouw niet vaak bij een vreemde man en bij zulke ingrepen uiteraard.

 

Tip

Heeft u ook complicaties zoals bovenstaand en vind u het moeilijk om dit toch te uiten naar andere mensen? Dan raad ik u persoonlijk aan om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen door de dokter van Kliniek Veldhoven schaamlip correctie!