Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Tandarts Utrecht is super!

1 min gelezen

Het hebben van een goede tandarts is erg belangrijk. Wanneer er iets met je gebit aan de hand is wil je toch zo snel mogelijk terecht kunnen? Dit is gelukkig het geval bij Tandarts Utrecht, deze tandarts staat altijd voor je klaar. Ik ben erg tevreden over Tandarts Utrecht.

Helaas zijn er ook genoeg tandartsen waarbij dit niet het geval is. Pas geleden kwam een goede vriend bij mij op de koffie en vertelde hij me over zijn tandarts. Mijn goede vriend zijn zoontje was namelijk op het schoolplein gevallen, er is toen een stuk van zijn tand afgebroken, erg sneu natuurlijk. Op zo’n moment zou je verwachten dat je meteen bij de tandarts terecht kan, dit was bij zijn tandarts niet het geval. Het duurde erg lang tot dat zijn zoontje behandeld kon worden. Uiteindelijk is alles maar net goed gegaan, de afgebroken tand kon er nog net op tijd aangelijmd worden. Mijn goede vriend was alsnog erg ontevreden over de manier van handelen van de tandarts, daarom vroeg hij mij of ik nog een goede tandarts kende.

Hij is erg tevreden!

Ik gaf hem toen meteen de tip dat hij naar de tandenservice toe moest gaan. Ik ga zelf al jaren naar deze goede tandartspraktijk. Na mijn tip heeft hij meteen contact opgenomen met de tandarts, hij gaat inmiddels alweer een tijdje naar deze tandarts en hij vertelde me dat dit hem heel erg goed bevalt. Dit is dus veel beter dan zijn vorige tandarts.