Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Lesley Williams boeken

2 min gelezen

In maart heb ik via www.bekendeartiestboeken.nl Lesley Williams geboekt voor een Hollands feest. Lesley Williams boeken is volgens de website een André Hazes imitator en dat sprak ons wel aan. We hebben een paar websites vergeleken en we vonden deze het beste met de meest gunstige voorwaarden.
Op de website stond gelijk wat je zou krijgen: Lesley Williams een half uur voor 100 mensen. Er zit ook geluid bij, dus dat hoef je zelf niet meer te regelen. Ook stond er een verhaaltje bij over Lesley Williams, ook altijd leuk, want niet iedereen van de organisatie kende hem en in plaats van dat je dan op Google moet gaan opzoeken wie hij is kan je dat gewoon even laten lezen. Er stond ook een leuke foto bij. De prijs is duidelijk en er staat bij dat het zonder BTW en Buma-kosten is, dus dan kan je zelf gewoon makkelijk en snel uitrekenen wat het gaat kosten.

Via de site kan je een offerte opvragen, maar je kon ook gelijk bellen. Dat was wel heel fijn, want we wilden gelijk weten of we Lesley konden boeken voor de avond die wij in gedachten hadden en de medewerker kon ons snel helpen. Zo wisten we binnen vijf minuten wat het bij elkaar zou gaan kosten en of Lesley beschikbaar was. Dat bleek zo te zijn. Echt top communicatie en super snel. Wij raden www.bekendeartiestboeken.nl ook bij iedereen aan sindsdien, want het gaat gewoon zo makkelijk en snel en ze zijn super betrouwbaar en leveren echt goede artiesten. Echt een goed bedrijf! Bedankt voor de leuke Hazes imitatie!

Meer verhalen