Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Nooit meer de ergernis van afgevallen blad in je tuin

2 min gelezen

Zodra de dagen weer korter worden beginnen de bladeren aan de bomen te verkleuren en daarna af te vallen. Dat is een fraai gezicht, maar niet als het blad je tuinpad bedekt met het risico op valpartijen. Met een handige bladblazer kun je deze bladeren gemakkelijk opruimen. Je blaast het blad simpelweg op een hoop en vervolgens is het gemakkelijk op te scheppen voor in de groencontainer of op de composthoop. Steeds meer mensen hebben een bladblazer om het tuinieren een stukje leuker en gemakkelijker te maken.

Zijn er verschillende versies van de bladblazer?

Een bladblazer is een bladblazer, denk je misschien. Maar dat is niet helemaal waar. Er zijn wel degelijk verschillende versies van dit handige tuingereedschap te koop. Het maakt dan ook nogal verschil of je het blad van 1 of 2 bomen in je tuin moet opruimen of van een hele rij bomen langs de oprijlaan. Daarom worden bladblazers meestal gebruikt door mensen die een wat grotere tuin hebben. Maar ook als je bomen voor je woning hebt staan kan zo’n apparaat handig zijn. De gemeente ruimt immers lang niet altijd al het blad op omdat dit ook voor hen te veel werk is. Wil je de stoep voor je huis begaanbaar houden dan kun je gemakkelijk het blad opruimen met een handige bladblazer.

Online shoppen voor een goedkope bladblazer

Als je het zat bent om met een hark aan de gang te gaan om het afgevallen blad op te ruimen dan koop je nu bij Betaalbaarshoppen.nl. Hier vind je een bladblazer die bij jou past, zowel qua prijs als qua capaciteit. En als je dan toch aan het shoppen bent, bestel dan ook meteen ander handig tuingereedschap zodat je in ieder seizoen met plezier in je tuin kunt werken. Je bestelling wordt binnen enkele werkdagen geleverd en je kunt de producten op je gemak bekijken. Mocht iets niet bevallen dan kun je het zonder problemen retourneren.