Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Villa kopen in Spanje

2 min gelezen

Al zo lang ik mezelf kan heugen, ga ik op vakantie naar Spanje. Ik heb weleens een ander land geprobeerd, maar dat is het dan toch net niet. Spanje is en blijft gewoon mijn vakantieland. Mijn droom was dan ook om hier een prachtige villa met zwembad te kopen. Puurspanje.nl heeft mij hierbij geholpen met de villa te koop Spanje.

Contact

Bij toeval kwam ik op de website van Puurspanje.nl. Ik zag dat zij Nederlands spraken, dat maakt het een stuk eenvoudiger. Na wat mailcontact zijn zij op zoek gegaan naar villa’s die aan onze wensen voldeden. Het contact met hen verliep soepel en prettig. Twee weken later gingen wij naar Spanje en zijn wij een aantal villa’s met hen gaan bezichtigen. We wisten het gelijk: het eerste huis was onze droomvilla! Wat een mooi huis en het uitzicht was werkelijk adembenemend.

Regelen

Toen wij een keuze gemaakt hadden, kwam voor ons het deel wat wij lastig vonden. Wij wisten niet wat wij allemaal moesten regelen, want wij kenden de Spaanse regels niet, maar ook hierbij nam Puurspanje.nl ons helemaal aan de hand mee. Zij hebben ons geweldig geholpen. Zij hebben veel zaken voor ons geregeld en de zaken die wij zelf moesten regelen, lagen zij duidelijk uit. Niet veel later konden wij onze handtekening zetten en nu zijn wij de trotse eigenaar van een geweldige villa. Nu is het nog om vakantie te vieren, maar volgend jaar gaan wij met pensioen en dan zullen wij een veel groter deel van het jaar in ons eigen huis in Spanje zijn!